מגשי פירות מעוצבים
(0)

מבחר הפירות
היומי

בלוג

5 קוקטיילים הטובים ביותר בשילוב פירות

אם יש דבר יותר טוב מפירות אקזוטיים עסיסיים וטעימים, זה פירות אקזוטיים שמשולבים בקוקטיילים אלכוהוליים. השילוב בין הפירות המיוחדים והטעמים הנפלאים, לקסם של האלכוהול, הטעם הייחודי והתחושות שהוא גורם להן, יוצר חוויה שמטריפה את החושים. לא סתם קוקטיילים משולבי פירות מככבים בכל קורס ברמנים ובסדנאות אלכוהול שונות. הרבה אנשים אוהבים את השילוב המיוחד הזה ואם גם אתם כאלו, מיד תלמדו על כמה קוקטיילים שיפילו אתכם מהכיסא. קוקטיילים על בסיס פירות יכולים ללוות מגשי פירות מרהיבים ולהשתלב עמם בצורה הרמונית, מבחינת טעמים ואסתטיקה. קורס ברמנים ברמה גבוהה ילמד אתכם גם אילו פירות ומזונות להגיש ליד כל קוקטייל, כדי שתוכלו לפנק את האורחים שלכם בצורה עם סטייל.

גם אם אתם לא מכירים שמות של פירות, מיד תיחשפו לעולם חדש שיכול להוות ספתח לקורס ברמנים מקצועי שמרחיב את הנושא.

סנגריה

סנגריה הוא קוקטייל על בסיס יין אדום, תפוזים וסוכר ונהוג להוסיף לו פירות נוספים כגון תפוזים, לימונים, אגסים ותפוחים. הקוקטייל הולך מצוין עם מגשי פירות המכילים פירות הדר ופירות אקזוטיים וניתן גם להגיש אותו בפני עצמו. בקורס ברמנים יספרו לכם שהמוצא של המשקה הוא מספרד ופורטוגל, מה שמסביר את שילוב המרכיבים והטעמים המקפיץ.

וודקה מנגו-אפרסק

זהו קוקטייל הכולל בתוכו פירות אקזוטיים אך נפוצים ואהובים. הוא מבוסס על מנגו בשלים ואפרסקים צהובים טחונים עם ליקר מנגו ובתוספת וודקה, סוכר ועוד. הקוקטייל הזה מעולה לצד סלסלות פירות של קיץ והוא משלים בטעמיו גם פירות אקזוטיים וגם פירות נפוצים יותר.

קפיריניה משודרגת

קפיריניה היא משקה מבוסס לימונים בדרך כלל, אך יש דרך לשדרג אותו באמצעות תוספות אהובות ממגשי פירות למיניהם. קורס ברמנים וסדנאות אלכוהול איכותי יכול להציע לכם מספר גרסאות להכנת המשקה המסורתי וביניהן קפיריניה על בסיס אננס, מנגו ופסיפלורה, שכולם אוהבים גם אם לא ממש מכירים שמות של פירות טרופיים אחרים.

מוחיטו ענבים

מוחיטו ענבים גם במקרה זה מדובר על שדרוג למשקה שבקורס ברמנים ילמדו אתכם שבדרך כלל מבוסס על רום, לימונים ועוד כמה חברים טובים מסלסלות פירות. כדי לתת טוויסט מעניין למשקה הדרום-אמריקאי ניתן להוסיף לו ענבים, שיאזנו את החמיצות של הלימונים ויצרו יחד טעם חדשני והרמוני.

קוקטיילים ללא אלכוהול

קוקטיילים ללא אלכוהול הם הפתרון המושלם עבור מי שלא אוהב את הטעם של אלכוהול, או שאסור לו לשתות אלכוהול מסיבות כאלו ואחרות. הם משלבים חגיגה של פירות אקזוטיים הישר ממגשי פירות: בננות, תפוזים, תותים, ענבים, אפרסקים ועוד. לכל קוקטייל יש כמובן את המתכון הייחודי לו ועל-מנת להשיג את התוצאה הטובה והטעימה ביותר, רצוי להשתתף בסדנאות אלכוהול שמתמחות בקוקטיילים ללא אלכוהול ומלמדות כיצד להעניק להם טווח טעמים עשיר.

אולי תרצו לדעת גם...

סברס - אמרתם מקסיקו?
סברס (Opuntia Ficus Indica) הוא הכינוי שתושבי ישראל העניקו לצמח הצבר המצוי. הפרי של הצבר מחוספס וקוצני מבחוץ ורך, טעים ומתוק מבפנים. מוצאו של הסברס, כמו רוב הקקטוסים בעולם, מדרום אמריקה וממרכזה, כאשר הסברס נחשב לצמח לאומי ידוע ופופולרי במקסיקו, ואף ניתן לראותו מוצג בין סמלי המדינה. סברס הגיע לאגן הים התיכון ולארץ ישראל על ידי סוחרים ספרדיים, והצמח נקלט היטב באדמות המדינה והתפשט במהירות. בגלל הקוצניות של הצמח, יש…
נו, באים לחגוג בפסטיבל המנגו הבינלאומי?
יש אנשים שפוגשים את פרי המנגו כשהם נוגסים בפיתה מפוצצת בפלאפל עם עמבה נוטפת, ויש כאלה שחולקים לו את הכבוד הראוי כשהם משתתפים בפסטיבל המנגו הבינלאומי שנערך מדי שנה מאז שנת 1987 בתחילת חודש מרץ בדלהי שבהודו. בפסטיבל הזה הנערך תמיד באצטדיון טאלקאטורה נחשפים המבקרים לטעמם של למעלה מ-550 זנים שונים של מנגו (!). חוץ מזה שכל מיני שפים ידועי שם מציגים לראווה תבשילים ומטעמים המבוססים רובם ככולם על הפרי…