תפריט
MENU
עודכן ב: 27/6/22
בלוג
החורף תמיד מעלה אסוציאציות על שוקו חם עם קצפת מתחת לפוך, אבל בינינו, זה מתוק ולא בריא בעליל! דווקא בחורף צריך לשתות כמה שיותר שייקים וקוקטיילים עם פירות שמחזקים את המערכת החיסונית ועוזרים לה לצלוח את תחלואי העונה הקרה בהצלחה יתרה. צר לנו, אבל שוקו טעים ככל שיהיה לא יוכל להילחם בשפעת!
קודם כל, מה אנחנו צריכים?
ועכשיו, איך מכינים?
מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר ומערבים היטב עד שמתקבל שייק בעל מרקם קטיפתי, מזין ומשביע בטירוף. אחרי כמה שלוקים תרגישו שאתם במקום אחר לגמרי. לרוויה!
רוצה לפנק את הבחורה שלך? קודם כל תכין לה משהו טעים לאכול, וליד האוכל פנק אותה עם קוקטייל שיעשו לה תערובת חושים וטעמים בפה ובנשמה. עכשיו בחורף אין על קוקטייל מנגו עסיסי.
קודם כל, מה אנחנו צריכים?
ועכשיו, איך מכינים?
מתחילים עם לטחון בבלנדר את קוביות הקרח ביחד עם המרטיני ביאנקו והמרטיני דריי.
בשלב הבא שמים בשתי כוסות הגשה פלחי מנגו ומוזגים מעט מתערובת המרטיני. מכסים בקרח הגרוס ושופכים מעל קרם קוקוס ואת סירופ המנגו. לסיוט מקשטים בקליפת הלימון. שיהיה לכם לרוויה!
קודם כל, מה צריך?
ועכשיו, איך מכינים?
שמים בתחתית כל כוס חופן קוביות קיווי וחופן של תפוח. מערבלים בבלנדר את הפירות שנותרו עם מיץ הלימון, הסוכר, הנענע, החלבונים, היין והקרח עד שמתקבלת תערובת אחידה. לסיום יוצקים את התערובת בגובה 3/4 כוס יין.
ועכשיו נעבור לגזרת סדנת קוקטיילים לחורף שמחממים את הגרון ואת כל הגוף בימים הקרים:
אין על משקה כל כך קלאסי מזה לחימום הלילות הקרים – סיידר תפוחים חם עם יין שמשמח ללבן אנוש. זה המשקה שבאמת הכי כיף לשתות מתחת לפוך, הרבה יותר משוקו.
קודם כל, מה צריכים?
ועכשיו, איך מכינים?
מחממים בסיר קטן את סיידר התפוחים בצוותא עם היין האדום ומקלות הקינמון עד שנבחין ברתיחה. בשלב הבא נמזוג את המשקה המהביל עם הריח המטמטם לתוך כוס קוקטייל גבוהה. כמעט סיימנו בעצם, נותר רק לשים את פלחי התפוחים בצד הכוס לקישוט. לרוויה!
תשאלו כל ספרדי ברחוב, והוא יגיד לכם שאין על משקה הסנגריה. שם בספרד אוהבים להגיש את פונץ' היין בגרסה הקרה שלו, אבל אנחנו רוצים לחמם לכם את הגוף כמו שצריך, אז הנה גרסה למשקה חם וטעים עם מיץ הדר מפוצץ בויטמין סי.
קודם כל, מה צריכים?
ועכשיו, מה עושים?
ממירים סוכר במעט מים רותחים ונותנים לו להתקרר. מניחים בסיר את הפירות החתוכים ושופכים עליהם את הסוכר המומס, ביחד עם הליקר, הקינמון, הציפורן ומיץ התפוזים. בשלב הבא מוסיפים לחגיגה את היין האדום, מחממים הכולל ביחד על אש קטנה ומעבירים את התערובת הטעימה שנוצרה לקנקן הגשה. לרוויה!